Particulier | Zakelijk

Tarieven

Bruidsreportages

Voor bruidsreportages hanteer ik een uur tarief. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent.  Alle bruikbare foto’s krijg je op CD of DVD of kunnen worden toegestuurd met WeTransfer. Voor bruidsreportages buiten Ruurlo vraag ik een kilometerprijs. De reistijd wordt niet berekend.

In het kort: € 85,- per uur,  € 0,35 voor elke gereden kilometer (de eerste 10 km zijn gratis). Je kunt JorisFotografie boeken voor minimaal 2 uren.

Het is ook mogelijk om JorisFotografie je trouwalbum te laten maken. Hier geldt een vanafprijs van € 500,- Vraag naar de mogelijkheden.

Familie portretshoot

JorisFotografie hanteert voor een familie shoot op locatie (denk daarbij aan tuin, park, bos, vakantiehuis etc) een vanaf tarief van €135,- (exclusief eventuele km vergoeding). Dit is voor een half uur/3 kwartier fotografie met maximaal 4 personen, inclusief alle bruikbare foto's via WeTransfer toegestuurd. Wil je een CD met de beelden ontvangen dan komt er €12,50 bij. Elke 2 extra personen kost €10,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Social media/individueel portret

Een individueel portret laten maken in een studio-setting is natuurlijk ook mogelijk. Deze kun je laten maken vanaf €50,- incl. 5 varianten in hoge resolutie digitaal per mail.

Ook op locatie kan JorisFotografie een studio opbouwen. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je verder nog wensen of ideeën voor een fotoshoot, neem dan gerust contact op met JorisFotografie.

Alle prijzen zijn inclusief  BTW en onder voorbehoud. 

De foto’s die gemaakt worden kunnen gebruikt worden voor mijn website en social media. Mocht je dit niet willen, laat dit dan van te voren even weten.